Povratak na vrh

UNIQA i društveno odgovorno poslovanje

UNIQA je odgovorna prema svojim klijentima i uvijek nastoji pružiti najbolju uslugu. Odgovorna je i prema zajednici u kojoj živi. UNIQA je dobar susjed, prijatelj zajednice, zaštitnik najosjetljivijih u društvu.
 
Širimo radost života puno dalje od naših prodajnih ureda, stoga podržavamo projekte koji poboljšavaju uvjete života različitih skupina u društvu, a posebno one koji pomažu djeci i mladima u ostvarenju njihovog punog potencijala. UNIQA već 17 godina u Hrvatskoj posluje društveno odgovorno, ulažući u kulturu, sport i obrazovanje te pomažući humanitarne projekte.

Saznaj više

Humanitarno djelovanje
Humanitarno djelovanje

Humanitarno djelovanje

Projekti i inicijative namijenjene najranjivijim skupinama djece i mladih u društvu, uključujući zdravstvenu i socijalnu zaštitu (djeca i mladi s teškoćama u razvoju, s posebnim potrebama, s teškoćama u ponašanju, pripadnici manjina, djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi i dr.)
Kultura, obrazovanje, znanost i sport
Kultura, obrazovanje, znanost i sport

Humanitarno djelovanje

Projekti i inicijative koje promiču vrijednosti kulture, obrazovanja, znanosti i sporta, osobito među djecom i mladima i pridonose obogaćivanju kulturnog sadržaja lokalne zajednice te potiču umjetničko stvaralaštvo i kreativnost te dostupnost sadržaja iz kulture, znanosti i sporta svima.
Zaštita okoliša i održivost
Zaštita okoliša i održivost

Humanitarno djelovanje

Projekti i inicijative koji doprinose očuvanju prirodne raznolikosti okoliša i njegovoj zaštiti te pridonose edukaciji stanovništva o važnosti očuvanja okoliša; inovativna rješenja koja doprinose zaštiti okoliša i smanjuju utjecaj na okoliš.