Povratak na vrh

Master Class Omiš 2019.

Najvrjedniji rezultati koje možemo dobiti je uspješno realiziran Master Class odnosno zadovoljni sudionici koje smo potakli bavljenjem rekreativnim sportom i zdravim načinom života.

O projektu:

Plesni studio STEP nakon uspješnog prvog Master Class-a koji se održao u Omišu prošle godine, odlučio i za drugi Master Class. Master Class je zabavno-rekreativni program koji na jednom mjestu okuplja instruktore iz cijele Hrvatske i šire. Ove godine dovodimo svjetski poznatog instruktora iz Dominikanske Republike, Pedro Camacho, koji u Zumba svijetu uživa pravi status zvijezde. Na pozornici će se izmjenjivati razni instruktori koji će svojim plesom i vježbama i energijom zabaviti, ugrijati i rasplesati sve one koji vole rekreaciju praćenu brzim ritmovima. Program je namijenjen svim uzrastima te nema nikakva ograničenja, samo da su svi spremni na zabavu i ples. Master Class nastojimo uvrstiti kao još jednu sportsku atrakciju grada Omiša koja će rado biti posjećena kako od domaćeg stanovništva tako i turista koji posjećuju grad i okolicu. Događaj je podijeljen na tri dana: 1. U petak (21.06.) će se održati parada po centru grada Omiša koju će predvoditi bubnjevi skupa s članovima Plesnog studija STEP obučeni u šarolike kostime kojom otvaramo naš događaj. Nakon parade slijede nastupi na pozornici. Budući da u to vrijeme grad Omiš vrvi turistima vjerujemo kako će im to biti jako zanimljivo i privlačno. 2. U subotu (22.06.) se održava središnji događaj, Master Class, u Sportskoj dvorani Ribnjak u Omišu. Sve sudionike očekuje vrhunski program ispunjen vježbama, plesom i pozitivnom energijom kojoj će pridonijeti instruktori te zvijezda među njima kojeg svi iščekuju, Pedro Camacho, Zumba instruktor iz Dominikanske Republike. Osim Zumba Fitness-a, program će sadržavati i relativno novi rekreativni program naziva Kangoo Jumps, koji se izvodi u odskočnim čizmama. Nakon Master Class-a sve sudionike očekuje okrijepa na domjenku gdje također nastavljamo i plesati. 3. U nedjelju (23.06.) i dalje nastavljamo aktivno, gdje sve zainteresirane vodimo na piknik u prirodu na druženje i opuštanje, ali također uz sportske aktivnosti, no ovaj put adrenalinske, rafting na rijeci Cetini te zipline iznad rijeke Cetine.

Cilj projekta:

Cilj projekta je promocija suvremenih grupnih programa kao oblika vježbanja, promocija zdravog života, fitnesa, kretanja kao i prezentacija novih ideja u treningu od strane perspektivnih instruktora iz Hrvatske i okolice s dugogodišnjim iskustvom.

Očekivani rezultati:

Najvrjedniji rezultati koje možemo dobiti je uspješno realiziran Master Class odnosno zadovoljni sudionici koje smo potakli bavljenjem rekreativnim sportom i zdravim načinom života.